OSCAR'S DUURZAAM MERK.
Oscar's staat voor duurzaamheid. Duurzaamheid tijdens het hele productieproces.
Vanaf het garen dat gebruikt wordt om Oscar's producten te maken. De garens zijn niet alleen veganistisch goedgekeurd door PETA, maar hebben ook het GOTS-label.

De Global Organic Textile Standard, of GOTS, is een label dat wordt toegekend aan garen en textiel die biologisch en ethisch geproduceerd zijn. 

BIOLOGISCH KATOEN.
Elk artikel dat Oscar's aanbiedt, is gemaakt van biologisch katoen.
Biologisch katoen is katoen dat volgens biologische landbouwnormen is geproduceerd. De productie ondersteunt de gezondheid van bodems, ecosystemen en mensen door gebruik te maken van natuurlijke processen.
Belangrijk is dat biologische katoenteelt geen giftige chemicaliën of GMO's (genetisch gemodificeerde organismen) gebruikt. In plaats daarvan worden traditie, innovatie en wetenschap gecombineerd ten gunste van het gemeenschappelijke milieu en ter bevordering van een goede levenskwaliteit voor alle betrokkenen.

PLASTICVRIJE VERZENDING & RECYCLEBARE MATERIALEN .

Wanneer u bij Oscar's bestelt, wordt elk artikel ingepakt in een kartonnen doos. Deze recycleerbare kartonnen doos is op maat gezeefdrukt door Studio Lam, met milieuvriendelijke inkt, vrij van zware metalen.
In tegenstelling tot andere merken gebruikt Oscar's geen plastic. Elke bestelling wordt behandeld, gemaakt en verzonden met een plastic vrije mindset.