RETOURVOORWAARDEN

Bij Oscar's streven we ernaar duurzame kwaliteitskleding voor u te ontwerpen en te produceren, zonder overproductie.

Als u echter niet 100% tevreden bent met uw aankoop, kunt u uw bestelling retourneren of terugbetalen, maar hiervoor wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde verkoopbare staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Goederen moeten ongedragen, ongewassen en compleet zijn met alle originele labels en in de originele verpakking. Alle cadeaubonnen, op maat gemaakte producten en sommige artikelen voor gezondheid en persoonlijke verzorging worden niet gerestitueerd.

 

RETOURPROCEDURE

Wanneer je een product wilt retourneren, kun je contact met ons opnemen via bruno@studiolam.be met je bestelnummer. Van hieruit starten we een retourprocedure en geven we je de details over hoe je het product kunt retourneren.

  

RETOURKOSTEN

We vervangen graag elk artikel waar je niet helemaal tevreden over bent. De verzendkosten en de omruilkosten zijn echter voor jouw rekening.

Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, brengen we je op de hoogte van de goedkeuring of afwijzing van je verzoek tot terugbetaling. Als de terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze binnen enkele dagen verwerkt en wordt het bedrag automatisch teruggestort op je creditcard of oorspronkelijke betaalwijze.